Avløpsspyling

HVA ER avløpspyling?

Den aller beste måten å rense et rør på, er å bruke rent vann under høyt trykk. Det er dette vi bruker i Power Clean og TT-Teknikk, som vi er en del av. Via spesialutviklede, roterende munnstykker kan vi rengjøre avløpsstammer, stikkledninger og sluk ekstremt effektivt.

Slik foregår avløpsspyling.

Vi bruker vanntrykk på mellom 250 og 400 kilo, som fjerner alt belegg. Etter at avløpsstammer og stikkledninger er spylt, blir ofte eiendommens hovedledning fylt med et belegg fra rengjøringen. Om nødvendig er derfor rengjøring av hovedledningen frem til kommunens avløp en del av vår pakke.

Dette er fordelene.

Når vann- og avløpsledninger går tett, er høytrykksspyling den raskeste og mest effektive måten å løse problemet på. Vi har mange ulike spylehoder og dyser å velge mellom, noe som gjør oss i stand til å bruke den teknikken som er mest effektibv og mest skånsom for rørsystemet. Umiddelbart etter at røret er renset, foretar vi en inspeksjon av røret for å finne ut hvor problemet oppstod.

Et rør går ofte tett når det brukes mest – og det er som regel etter ordinær arbeidstid. Derfor tilbyr vi DØGNSERVICE på denne tjenesten.

Hva kan skje om problemet ikke løses?

Tette rør. Så enkelt som det. Og den beste måten å unngå tette rør på, er regelmessig rens. Gjøres dette jevnlig, forhindres fett og avleiringer å feste seg i røret. Vi har over 30 års erfaring med spyling av avløpsledninger, og velger både verktøy og metode for å gjøre jobben så effektiv som mulig, basert på ledningsnettets geometri, materialer og eventuell problemhistorikk. Vi foretar en gratis befaring før avtalen inngås, og gjennomfører enten én spyling eller flere, med en fornuftig intervall mellom hver gang. Ved slike avtaler inngår en garanti på utført arbeid frem til neste avtalte spyling.

Vi har lang erfaring med avløpsspyling. 

Last ned og les mer i vår pdf.

Kontakt oss for gratis befaring