Referanser

Hei
Sameiet er meget godt fornøyd med gjennomføringen og et bra samarbeid med hyggelig og dyktige teknikkere. Samtlige 72 seksjoner ble sjekket, og de problemer som ble påvist i 3 leiligheter, er senere ordnet av vår elektriker. Vår beboere har gitt oss positive tilbakemeldinger både med hensyn til resultatet av rensingen og folkenes opptreden inne i leilighetene med ryddig fremferd. Vi kan derfor bare si oss tilfreds med utført jobb, slik vi også tidligere har opplevd samarbeidet med Powerclean.

Vårt vedlikeholdsprogram forutsetter en tilsvarende kontroll av avløpsanlegget i 2018, og vi kommer tilbake til dette på nyåret.

Med vennlig hilsen
for Elmholt Boligsameie II
Ragnar Evensen jr., styresekretær

——–

Tusen takk for vel utført oppdrag. Vi er meget fornøyd med arbeidet som ble utført.

Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde beboere hvor de skryter av de som utførte arbeidet. De blir beskrevet som høflig og meget hyggelig. Dette betyr veldig mye spesielt for den eldre garde i borettslaget.

Dere har noen flotte representanter for firmaet i Trøndelag.

Jeg kommer til å anbefale Power Clean til andre borettslag.

Med vennlig hilsen

Gunhild Øvrum Nesgård, Leder Borettslaget Kirkegata 58, Leder Fagforbundet Levanger

——–

Merker økt effekt på en del avsug og at vi ser at det blir mindre møkk som samler seg rundt avtrekkskanaler og rister, som igjen tyder på at lufta generelt er renere.

Vi er veldig godt fornøyd med både jobben som ble gjort og dokumentasjon i etterkant. Takk for vel utført jobb.

Med vennlig hilsen

Morten Rønning, Leder eiendom, drift og service, Topro AS

Vi lever av fornøyde kunder, og vil derfor gjøre alt vi kan for å få deg til bli fornøyd. Vi vil at du skal oppfatte oss som en støttespiller i ditt prosjekt, en som gir deg trygghet for at du gjør ting riktig og øker dine sjanser til å lykkes.

Vi mener vi har lykkes med det og mottar mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder, som består av over 100 000 eneboliger, rekkehus og leiligheter. Ønsker du flere referanser eller eksempler på vårt arbeid, kan du ta kontakt med oss.