Om Power Clean

Om Power Clean.

Siden vi ble etablert i 1999, så har vi utført flere tusen oppdrag og renset ventilasjonsanlegg i godt over 100.000 oppdragsenheter. Vi er svært opptatte av et godt inneklima, og god ventilasjon er god helse, pleier vi å si.

Vår kompetanse.

Power Clean er spesialister på rensing av kanaler i ventilasjonsanlegg og avløp. Vi tror at både for å ta vare på folkehelsen hos beboere, og for å forhindre en kostbar ulykke, er det viktig med jevnlig vedlikeholdsrens av ventilasjonssystemer og avløpsanlegg.

TT-Teknikk

Siden 2016 har vi vært en egen merkevare, men en del av TT-Teknikk som har godt over 30 års kompetanse på de ulike områdene vi opererer under. Det gir deg som kunde en trygget i at arbeidet blir utført med høy faglig kompetanse, og med lav risiko for feil. Ved behov benytter vi også faste samarbeidspartnere som vi har gode erfaringer med. Vi er godkjent lærebedrift og innehar sentral godkjenning av høyeste klasse innen vårt fagområde.

Miljø og ISO-sertifisering.

Økende oppdragsmengde og krav til raske og problemfrie leveranser trigget oss til å ta steget med å ISO sertifisere styringssystemet vårt. Vi har alltid hatt gode prosesser og rutiner i bedriften og derfor var ISO-sertifisering en naturlig videreføring for å dokumentere god praksis.

ISO prosessen har allerede skapt et positivt miljøengasjement i hele organisasjonen i TT-Teknikk. Våre kunder og samarbeidspartnere skal være trygge på at våre leveranser ivaretar alle miljøkrav og vi skal forbindes med orden og ryddighet – som stort sett resulterer i gode og trygge arbeidsforhold uten forurensning av det ytre miljø.

ANSE JOBBEN SOM GJORT.

Så – hvorfor velge oss? Med trygghet og tillit til arbeidet, 100 dedikerte medarbeidere og at vi er effektive uten å kompromisse på kvalitet, så vil vi ydmykt påstå at vi alltid oppleves som en solid partner og leverandør.

Lokasjoner.

Våre avdelinger i Oslo og Lier utfører oppdrag i hele Norge.

Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe til.