Nyheter

Stor kombibil fra Høytrykk og Vedlikeholdservice AS

Recover kjøper Høytrykk og Vedlikeholdservice AS

Recover kjøper Høytrykk og Vedlikeholdservice AS og tar en sterkere posisjon innen vann, avløps- og miljøtekniske tjenester i Sarpsborg og Fredrikstad.

Norges første fullelektriske rørinspeksjonsbil

Bærekraftig rørinspeksjon med elektrisk rørinspeksjonsbil

I disse dager ruller Norges første fullelektriske rørinspeksjonsbil ut fra garasjene på Nærbø. Det er JTR Gruppen som gir gass for det grønne skiftet, og planen er ytterligere elektrifisering av bilparken i tiden som kommer.

En arbeider fra Power Clean demonterer en varmepumpe før en rens

Power Clean lanserer ny tjeneste – rens av varmepumper

God ventilasjon er god helse, og en varmepumpe som er full av skitt gir ikke god ventilasjon – velg oss for en rens av varmepumpen.

Sugebil fra JTR Gruppen AS

Recover overtar JTR Gruppen og tar en sterkere posisjon i Rogaland

Recover AS har gjennomført kjøpet av selskapet JTR Gruppen AS, som er den ledende aktøren for spesialtjenester innen vann og avløp i sin region.

Recover overtar TT-Teknikk

Recover overtar TT-Teknikk og tar en sterkere posisjon innen industriservice

Oslo, 24 november, 2020 Recover har inngått avtale om å kjøpe det norske selskapet TT-Teknikk.  Selskapet er en av landets ledende totalleverandører av spesialtjenester innen vann og avløp.

TT-Teknikk med trippel ISO-sertifisering

Våre kunder og samarbeidspartnere skal være trygge på at våre leveranser ivaretar alle kvalitets- og miljøkrav.

TT-Teknikk har overtatt Power Clean

TT-Teknikk AS, en av landets ledende totalleverandører av spesialtjenester innen vann og avløp, har overtatt samtlige aksjer i Power Clean Ventilasjon AS.

Hvorfor rør blir tette, og hvorfor kjemikalier ikke er tingen

I alle avløpsledninger dannes det avleiringer over tid. Det kan være kalkstein, urinstein, såpe- eller matfett. Felles for alle er at de får gjennomstrømmingen til å ”strupes”.

Penger spart er penger tjent

De fleste boligsameier bruker unødig mye penger i året på tette avløp, tette sluk og tett kloakk. Et tett avløp oppstår spontant, og må renses umiddelbart.

Hva er naturlig ventilasjon?

Naturlig ventilasjon er måten vi “alltid” har luftet på i boliger frem til våre dager, altså at man ved hjelp av temperatur, vær og vind får tilførsel av luft gjennom vinduer, ventiler og spalter.

Slik blir du kvitt matlukt fra naboen din

En godt fungerende kjøkkenvifte skal fjerne og frakte damp, fett og matlukt ut og vekk. Samtidig skal ikke lukten blåses til andre deler av boligen eller inn til naboen. Har du tett kjøkkenvifte er det skadelig for inneklimaet – dessuten er det brannfarlig.

Anbefaler Power Clean på ventilasjonsrens til borettslag og sameier

Sitter du i styret i et borettslag eller sameie? I tillegg til å ha oversikt over økonomi og fellesutgifter, skal du sørge for å skape et godt bomiljø. Det innebærer ansvar for fellesarealer og bygninger.

Hvordan unngår jeg fukt i kjelleren?

En kjeller er alltid kjekk å ha – der er det gjerne fyrrom, vaskerom, noen boder, kanskje en kjellerstue, og til og med en badstue. Når kjelleren er tørr er det et godt sted å være, men er den fuktig kan det gå utover både boligen og familiens helse.

10 tips til hvordan du forbedrer luftfuktigheten inne

I Norge har vi stort sett for høy luftfuktighet i hjemmene våre. Det er skadelig både for mennesker, dyr, interiør og selve boligen. Følger du disse rådene, holder du både deg selv, familien din og boligen frisk.

Hva er anbefalt luftfuktighet inne?

Det er ikke mange år siden du kunne se luftfuktere i hvert rom på stort sett alle arbeidsplasser. Heldigvis har vi kommet på bedre tanker – det er nemlig slik at det å ha for høy luftfuktighet inne er et vesentlig større problem enn for tørr luft.

Er det smart med balansert ventilasjon og varmepumpe sammen?

Boliger som er bygget i 2010 og senere skal etter Byggteknisk forskrift ha balansert ventilasjon. Boliger som er bygget før dette har ofte varmepumpe. Går det an å kombinere disse?

Hvilken vifte er best på badet?

Hvis du ikke har en god vifte på badet kan boligen din få fukt, mugg og råte, og dere som bor der kan få alvorlige sykdommer. Men hva menes med en god vifte?

Bør du ha ekstra avtrekk i boligen din?

Mange vil nok svare nei på dette spørsmålet, men den beste måten å unngå fukt på er ved å ha god ventilasjon. Du tenker kanskje at boligen din ikke har fuktproblemer, men kan du være sikker? Hver tredje norske bolig har nemlig fukt-, råte- eller muggskader.

Rengjøring med tørris

Derfor bør du rense ventilasjonsanlegget med tørris

Mange liv kunne blitt reddet og enda flere branner kunne vært unngått hvis ventilasjonskanalene hadde blitt renset med tørris.

Hva er balansert ventilasjon?

Ønsker du et sunnere innemiljø der luften filtreres før den slippes inn? Er du sensitiv for støv og plaget av astma eller allergi? Med balansert ventilasjon kan du sikre et godt inneklima i alle rom – hele året.

Støyer ditt eller naboens ventilasjonsanlegg?

Om det er hjemme, på skole eller jobb – støy fra ventilasjonsanlegg kan oppleves som ubehagelig og forstyrrende. Dessuten kan det være helseskadelig.

Hvordan brannisolerer jeg ventilasjonskanalene?

Dårlig brannisolering og manglende vedlikehold av ventilasjonskanalene kan medføre tap av menneskeliv, både på grunn av røykutvikling og flammespredning.

Derfor er det viktig å ha jevnlig service av ventilasjonsanlegg

De fleste norske bedrifter, borettslag og offentlige bygg som barnehager, skoler og sykehus utfører sjelden eller aldri service på ventilasjonsanleggene sine.

Hva er kravene til ventilasjon i boligen din?

I gjennomsnitt er vi tilbringer vi omtrent 15 timer i døgnet hjemme. For å kunne ha god livskvalitet er det viktig å ha et hus der ventilasjonen fungerer som den skal.

Hva er kravene til ventilasjon i næringsbygg?

Tunge dager på jobben kan skyldes stress, kjedelige arbeidsoppgaver, kjipe kolleger – eller dårlig inneklima.

Hvordan sjekker du om du har dårlig ventilasjon hjemme?

Å få dårlig ventilasjon er ikke noe som skjer plutselig fra én dag til den neste. Men å sjekke ventilasjonen hjemme er svært enkelt.

Hva skjer når ventilasjonsanlegget har dårlig trekk?

Vi oppholder oss innendørs i 90 prosent av levetiden vår. Hva skjer da med helsen til både bygninger og mennesker når inneklimaet ikke er som det bør være?

Når ble ventilasjonen på arbeidsplassen din renset sist?

Et dårlig vedlikeholdt ventilasjonsanlegg fører til dårlig inneluft, samtidig som det øker faren for brann i kanalene.

Hvordan står det til med innemiljøet på arbeidsplassen din?

“Better air, better business” er det noe som heter, og bak dette slagordet ligger det mye alvor.

Unngå utskiftning

Trenger du virkelig å bytte ut hele ventilasjonsanlegget? Reduser kostnadene ved å rense eksisterende anlegg!

Inneluften

Hvordan påvirker luftkvaliteten deg i hverdagen?

Problemet

Hva fører dårlig vedlikehold av ventilasjonsanlegg til?